Loading...

Állások

Kutyabarát álláshirdetések

Egyre több cég ismeri fel a munkavállalók megtartásának fontosságát és szükségességét, hogy ne csupán az alapvető irodai környezetet biztosítsa dolgozói számára, hanem olyan szolgáltatásokat is, mint a rugalmas munkaidő és a kutyabarát iroda. Emiatt egy álláshirdetésnél fontos tényezővé válik egy kutyatartó számára a lehetőség és az ezzel járó kényelmi szempontok megléte. Hisszük, hogy sokan ma már ilyen tényezőket is figyelembe vesznek álláskereséskor és ehhez párhuzamosan a munkáltatók employer branding stratégiájának is részét képezi, így örömmel osztjuk meg a kutyabarát irodák álláshirdetéseit. Itt kizárólag közvetítő szerepet látunk el, de azt nagyon szívesen tesszük.

SENIOR MOBILE ENGINEER
Skyscanner

Év irodája vagy kutyabarát munkahely? Melyik mellett voksolsz, amikor amikor épp munkát keresel? Lehet, hogy nem is kell választani, hiszen a Skyscanner köztudottan mindkét tábor igényeit kielégíti. Nézz szét a budapesti - vagy külföldi - nyitott pozícióik között!

Tovább az állásra
TELJES KÖRŰ KÖNYVELŐ-ANGOL NYELVTUDÁSSAL
Fox and Wolf HR Solutions

20 éve működő számviteli cég keresi minimum 3 éves tapasztalattal rendelkező, mérlegképes könyvelői vagy pénzügy- és számviteli szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező ideális jelöltjét a fenti pozícióra, kutyabarát, budapesti irodájukba

Tovább az állásra
BECKEND FEJLESZTŐ
Lexunit Group

2-3 éves beckend tapasztalattal a hátad mögött jó eséllyel érdekelni fog a nyitott pozíciónk mérnöki informatikai rendszerek és Machine Learning alapú rendszerek háttérstruktúrájának kialakítása területén.

Tovább az állásra
JUNIOR ACCOUNT MANAGER
Spice Communication Kft.

Valódi csapatjátékosnak vallod magad, van legalább 1 év releváns tapasztalatod a fenti munkakörben, nem riadsz meg a multitaskingtól és szívesen dolgzol kutyák társaságában? Akkor ez neked szól!

Tovább az állásra
SZENIOR KÖNYVELŐ
Fox and Wolf HR Solutions

Megízható forrásból tudjuk, hogy a Fox and Wolf HR Solutions által hirdetett, SZENIOR KÖNYVELŐ pozíció kutyabarát munkahelyet takar. Ha épp váltanál, jelentkezz még a héten!

Tovább az állásra
TECHNICAL PROJECT MANAGER
Parkour Technologies

A Parkour Technologies TECHNICAL PROJECT MANAGER munkakörbe keresi kollégáját és azt sem bánják, ha Dennis kutyájuk mellett másik négylábú is érkezik az irodába.

Tovább az állásra
SENIOR KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ

Tudod mit jelent az ATL, BTL, CSR PR és employer branding kifejezések, és még ügynökségi tapasztalatod is van? Akkor a Hive meghirdetett SENIOR KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÓ pozíciója érdekelni fog, annál is inkább, mert elkötelezett kutyabarát irodáról van szó.

Tovább az állásra
SENIOR ONLINE ACCOUNT MANAGER
Person

A napokban mi írtunk róluk, most te írhatsz nekik, ha elég kreatívnak tartod magad:) Jelentkezz a Person KREATíV SZÖVEGíRÓ pályázatára és járj kutyával dolgozni! Az sem baj, ha neked nincs, mert a többi négylábú örömmel vár majd az irodában;)

Tovább az állásra
UX és UI Designer
Cheppers

UX és UI Designer kollégáját keresi a Cheppers, ahová kutyusod is örömmel várják az irodába! Jelentkeznél? Részletek az alábbi linkre kattintva olvashatók!

Tovább az állásra
Kapcsolat
Email: info@irodakutya.com
Közösségi média