Loading...

Blog

Vidd magaddal a kedvenced dolgozni nap, idén június 22-én!

Minden év júniusában, nemzetközi összefogásként kerül megszervezésre a "Vidd magaddal a kedvenced dolgozni nap", mely nem csupán a kutyabarát irodára és annak jótékony hatásaira hívja fel a figyelmet, annál inkább az örökbefogadásra és a menhelyen élő állatokról való gondoskodásra.

Ezt megelőzően a munkahely biztonságossá tétele komoly körültekintést kíván, melyre alább adunk tippeket, hogy megfelelő legyen az előkészület.

Egyezzetek meg, hogy részt vesztek a programban: Beszéljétek meg a vezetőséggel és a HR osztállyal, hogy tervez-e csatlakozni. Ha nem, javasoljátok, hogy segítetek a kollégák az előkészületekben, és egyúttal osszátok meg a korábbi évek nemzetközi tapasztalatait az eseményről és állapodjatok meg a kivitelezésben.

  • Szükséges előkészületek: Gondoljátok át, milyen kérdések vagy kétségek merülnek fel mind munkaadói, mind munkavállalói oldalról (korábbi cikkeink segíteni fognak) és milyen mértékben mélyültök el a programban.
  • A cselekvési tervet ez alapján ajánlott elkészíteni. Az egyik legegyszerűbb módja, egy állatmenhely támogatása: válasszátok ki a legszimpatikusabb egyesületet és velük egyeztetve szervezzetek gyűjtést a menhely számára a kollégák körében: állateledel, eszözök, takarók vagy akár önkéntes munka is lehet a felajánlások között. Dönthettek központi vagy egyéni pénzügyi tàmogatás mellett, de kedvencek behozatala esetén fektessétek le a szabalyokat (előző írásaink iránymutatóak lehetnek)! Sikeresség estén bátran reklámozzátok és készüljetek már előre erre a napra, mint bármilyen más céges rendezvényre! Emellett készíthettek fényképeket es hirdethettek házi fotóversenyt, amit említsétek meg hírleveletekben vagy social média felületeken!
  • Ha mindez munkahelyeteken mégsem valósítható meg, szervezhettek nyilvános eseményt köztéren, közös kutyasétáltatást vagy akár egy menhely látogatást, de csatlakozhattok más cégek által szervezett programhoz is.

Kíváncsian várjuk hozzászólásban ötleteiteket és aznapi fotóitokat! Ne felejtsetek el követni bennünket Instagramon is és az #irodakutya hashteget használni ebből az alkalomból!

Fotópályázatunk már csak néhány napig tart, érdemes kihasználni ezt a napot, hogy nevezni tudjatok!

Kapcsolat
Email: info@irodakutya.com
Közösségi média