Loading...

Blog

Flash Kutyapékség

Ugye mindenki számára ismerős ez a szóösszetétel? De vajon azt is tudjátok, hogy ki vezeti, honnan jött az ötlet és miért támogatják a kutyabarát munkahelyeket?

A Flash Kutyapékség terméke egy marketinges szakember ötletéből, határtalan kutyaszeretetből és csupaszív csapatból áll össze, akik mindezt megálmodták és egyre sikeresebben működtetik.

A kutyapékség ötletgazdája és alapítója Jókai Timi, aki főiskolás évei alatt olvasott egy kutyapékségről Franciaországban és online marketinges tapasztalatát kamatoztatva hozta létre a magyar megfelelőjét 4 évvel ezelőtt édesanyjával. Az indulásban óriási szerepet játszott, hogy ő maga is vásárolt korábban ilyen jutalomfalatot, de azt mondja „elborzasztottak az összetevők, amit a doboz hátulján olvastam”.

Itthon ez akkor még valódi újdonságot jelentett a kutyatulajdonosok számára és nem kellett sokat várni, hogy csatlakozzanak a csapathoz. Jelenleg 5 fő támogatja a pékséget az ízek kitalálásától a megvalósításig, mint például Timi vőlegénye, aki a húsvéti ünnepekre a meglepetéstojás létrejöttét ajánlotta. A változatosság jegyében leginkább új ízek elkészítése és az egészséges összetevők a legfontosabb szempontok egy új termék tervezésekor. Inspirációként természetesen nincs hiány négylábúakból sem. Timi 4 kutyával (Zoé a border collie keverék, Honey a golden-mudimix, Agima és Nelson belga juhászok) bőven talál alkalmat a születésnapi torták és kekszek kipróbálására.

A pékség azon dolgozói, akik nevelnek kutyust, a kezdetektől együtt járnak velük az üzletbe, Dorina Alffal, Edina pedig Jennyvel és Freddyvel. „Nem volt kérdés” - ahogy Timi fogalmaz. Szerinte minden munkahelynek kutyabarátnak kellene lennie, hiszen így a dolgozóknak sem kell aggódni a kutyusaik miatt, ha velük lehet egész nap. Timi szerint náluk inkább arra kell figyelni, hogy ne hízzanak el a kedvenceik a finom falatok eredményeképpen. Ő maga is viszi az irodába Zoét és amellett, hogy általános jókedvre derül mindenki mellettük, ő maga is jobban figyel a napi mozgásigényére a szükséges kutyasétáltatás miatt. Ráadásul a négylábúak is kellemesen elfáradnak a sok inger és játék miatt, így mindenki boldog.

Találkozhattok velük többek között a Kutyabarát Pikniken és a Walking Dog által szervezett rendezvényeken, de sok más kampány résztvevői és támogatói: „Most van egy aktuális kampányunk, ahol minden hónapban kiválasztunk egy egyesületet vagy menhelyet és az ott legrégebbi gazdikeresőnek sütünk egy tortát névvel ellátva, "Legyen végre gazdid!" felirattal. Profi képeket készítünk a kutyusról, amit megosztunk a Flash kutyapékség Facebook oldalán, ezzel esélyt adva, hogy valaki beleszeressen és örökbe fogadjon. Az üzleteinkben pedig adományt gyűjtünk a Westie Fajtamentésnek. Tavaly pedig pénzt adományoztunk a Cocker Rocker Spániel Fajtamentő Egyesületnek, akiket a vásárlóink szavaztak meg”.

Timiről és a Flash kutyapékségről további információkat találtok a facebook és instagram oldalukon!

Kapcsolat
Email: info@irodakutya.com
Közösségi média