Loading...

Blog

A rendezvény, amibe bárki, bármikor beleugathat..

Ezzel a nyitómondattal köszöntötte Barabás Évi az elmúlt pénteken, az Év Kutyabarát Helye díjátadó két- és négylábú résztvevőit, ahol kiderült, melyek azok az üzletek, üzletközpontok, cukrászdák, pubok, kávézók, éttermek, panziók, szállodák és kutyái, akik ezt a címet kapják meg idén a közönség vagy szakmai vélemények alapján.

A Kutyabarát.hu éves rendezvényén számunkra természetesen kiemelkedőek azok a munkahelyek, akik nevezésükkel nyilvánvalóvá tették: ők már beengedik a házi kedvenceket az irodába, sőt, erre kimondottan büszkék is! A fentebb említett kategóriák közül a kutyabarát munkahelyek résztvevői indultak a legnagyobb számban, összesen 28-an. Tevékenységeik között – a teljessség igénye nélkül - szerepelt reklámügynökség, táncstúdió, idősek otthona, tanácsadóiroda és komplett irodaház is. A különböző profilú cégek mind arról tanúskodnak, hogy az állatbarátság nem köthető kizárólag bizonyos ágazathoz, hiszen a munkahelyi kutyák általánosan a jó hangulatról, vidámságról gondoskodnak és segítenek egy-egy stresszes időszakban kikapcsolni, függetlenül a cég tevékenységétől.

A 2018-as évben a zsűri díját a Café Communication, a közönségdíjat a 89.5 Music FM kapta. Az Artificial Group-ot a Kreatív Magazin díjazta, a Lounge Group-ot a NÉBIH, míg az Asia Center Család- és Állatbarát Bevásárlóközpont irodája a HR Power különdíját nyerte el.

A legnagyobb akadálynak még most is az irodaházak tulajdonosainak elutasító magatartását említik: egyáltalán nem vagy nem szívesen járulnak hozzá, hogy a náluk működő cégek az irodai kutyaprogramot engedélyezzék. A 89.5 Music FM ebben is nagyot lépett előre, hiszen elmondásuk szerint az ő irodaházuk sem az állatbarátságról híres, de “a bérleti szerződésben két fix dolog volt: a bérleti díj és a kutya:)”.

Kétség sem fér hozzá, ha egy cég elszánt a kutyatartás iránt, akkor valóban megteszi a kezdő lépéseket!

Gratulálunk minden úttörőnek, aki már irodakutyákkal együtt jár dolgozni, aki részt vett az Év Kutyabarát Helye pályázaton és külön öröm a nyerteseket köszönteni!

A te céged már kutyabarát? Nem? Akkor ideje nekikezdeni az előkészületeknek, hogy jövőre ti is itt lehessetek!

Kapcsolat
Email: info@irodakutya.com
Közösségi média