Loading...

Blog

Vidd Magaddal A Kedvenced Dolgozni Nap - 2019 június 21

Honnan ered a “Vidd Magaddal A Kedvenced Dolgozni Nap”?

A kutya az ember legjobb barátjaként és állandó jelenlétével nem is olyan régen, a háziasítás eredményeképpen a tudása, képességei miatt volt a mindennapi életünk része. A kezdetekkor még velünk együtt dolgozott: vadászott, nyomozott vagy épp morgással, ugatásával őrizte biztonságunkat és védett meg más veszélyektől.

A mai modern világban ez a kapcsolat, a hétköznapi értelemben véve elkopott és a kutya ilyen jellegű tulajdonságait eltompítva, csupán otthon vár bennünket, amíg mi a mindennapi dolgainkat intézzük. A Vidd Magaddal A Kedvenced Nap éppen ezt a korábbi kapcsolatot hivatott visszaállítani bizonyos mértékben, a jelenkori életünkhöz igazítva.

Hogyan alakult ki?

1996-ban Pet Sitters International úgy döntött, hogy különböző szervezetekkel karöltve gazdát keresnek állatmenhelyen élő kutyáknak, melynek részeként a “Vidd Magaddal A Kedvenced Nap” program a kutyák tudatos integrációját jelentette közösségekbe, egyúttal az embereket is emlékeztetve az ember-kutya kapcsolatának fontosságára, valamint lehetővé téve egy szórakoztató, vidám munkanapot a többi dolgozó számára. Az első ilyen napot végül 1999-ben tartották, így idén 20 éves jubileumát is ünnepeljük!

Mivel tudjátok ünnepelni?

Számos megoldásban gondolkodhattok, bár egyértelműen a munkahelyi jelenléttel demonstráljátok az elköteleződéseteket. Ezen kívül:

  • hívhattok előadót a dolgozók számára, aki segít a témában eligazodni,
  • támogathattok menhelyeket önkéntes munkával,
  • szervezhettek kutyaeldel készítést és akár felajánlhatjátok egy-egy szervezet számára,.
  • pénz vagy tárgyi adományt gyűjthettek menhelyeknek, de.
  • kampányolhattok a közösségi média oldalakon annak érdekében, hogy felhívjátok a figyelmet az árva kutyák sorsára, ezzel szerezve ideglenes vagy végleges családot számukra!
  • amennyiben munkahelyen kívül ünnepelnétek, tarthattok közösségi eseményt nyilvános helyen (parkban).
  • Ti mit terveztek mára?

    Várjuk fotóitokat a mai napról, legyen az munkahelyi közös pillanat vagy más jellegű, támogató munka!

Kapcsolat
Email: info@irodakutya.com
Közösségi média